Връщане на продукти

Условия за връщане на закупена стока:

Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 (четиринадесет) дни след нейното получавaне. Необходимо е най-напред задължително да ни уведомите чрез e-mail или телефон и да ни изпратите попълнен “Стандартен формуляр за упражняване право на отказ”, който можете да попълните и изпратите онлайн.

Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския ѝ вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска/пощенска услуга, позволяваща проследяване на пратката.

Връщането задължително става до адрес посочен от EXE shoes. В товарителницата е необходимо да изпишете ВРЪЩАНЕ и номера на стоковата разписка.

Молим Ви да не изпращате стоката с услуга “Наложен платеж”. В такъв случай ще откажем получаването ѝ.

След като получим стоката и се уверим, че тя отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена. Направените разходи по паричния превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

Освен връщане на стойността на продукта, Вие можете да изберете да получите ваучер или подмяна на стоката. Можете да изберете ваучер за същата сума, с който ще можете да пазарувате при нас. Ако изберете да получите ваучер, при следваща покупка стойността на поръчката ще бъде намалена със стойността на ваучера. Ако сумата на поръчката преди прилагането на ваучера е по-малка от неговата сума, разликата НЯМА да бъде възстановена. Например, при поръчка за 48 лв. и ваучер за 50 лв., разликата от 2 лв няма да бъде възстановена! 

  Формуляр за упражняване право на отказ от сделка

  До
  EXE Shoes
  гр. Пещера, ул. Георги Раковски №11

  С настоящото заявление Ви уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка от разстояние на посочените по-долу стоки.

  Данни на заявителя

  Данни за поръчката

  Предпочитания за компенсация

  Сумата да бъде преведена по сметка с IBAN номер:Желая да получа в замяна следния продукт:

  Потвърждаване на съгласие

  Съгласно чл. 50 от ЗЗП, срокът за упражняване на право на отказ е 14 дни, считано от датата на получаването на стоката от клиента. За да спазите този срок, е достатъчно да изпратите Вашето заявление относно желанието да упражните своето право на отказ преди изтичането на срока. След като изпратите заявката, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите по връщането на стоката. Съгласно чл. 55 от ЗЗП, Вие разполагате със срок от 14 дни, считано от датата, на която сте ни информирали за решението си да се откажете от договора, за да ни изпратите обратно стоката - предмет на настоящия договор.

  ДОСТАВЯМЕ СЪС

  Еконт лого
  Спиди лого

  Онлайн бутик за
  български дамски обувки
  от естествена кожа

  Връзка с нас

  Абонамент за новини и промоции

  © 2021-2022 EXE-SHOES. Всички права запазени.

  Затваряне Количка
  Затваряне Списък с желани
  Затваряне Наскоро разгледани
  Затваряне
  Затваряне
  Категории